Bygg i Trollhättan

Bygg i Trollhättan

Hej på er!

Idag har jag varit ute med min kompanjon och kollat när Byggsnickarn i Väst, som är experter på bygg, hjälper oss med att ge oss nya lokaler till vårat bolag. Jag kände att det hade blivit dags och ge våra anställda lite fräschare lokaler i Trollhättan så att vi inte längre behövde sitta i något som liknar en bunker. Min kompanjon var inne på samma spår men han tyckte att det var bättre att vi letade efter någon färdig lokal i Trollhättan istället för att bygga något nytt, men han är lite snålare än vad jag är också. Det är nog tur att han håller lite hårdare i pengarna istället för att vara som mig, jag ser dock nybyggda lokaler mer som en investering som kommer bidra till att fler människor vill arbeta för oss. Med några som är experter på bygg så kommer vi få riktigt schyssta lokaler och framförallt så kommer de vara betydligt större än där vi sitter nu. Vi har sett ritningarna för bygget och nu har vi fått se hur långt vi har kommit, det ser riktigt bra ut än så länge och jag tror på att det här kommer bli en riktig succé för hela företaget. Fördelen med Byggsnickarn i Väst är att de gör allt inom bygg vilket betyder att vi inte behöver kontakta någon annan hantverkare, de tar hand om hela processen från start till slut. Om allt går enligt planen så kommer vi att ha vårat nya kontor i slutet av sommaren. Grunden är klar och nu ska det egentligen bara byggas lite rum och liknande. Jag har ingen som helst koll på bygg och snickeri så att jag kanske inte ska uttala mig egentligen, utan jag låter proffsen ta hand om det. Nu väntar min kompanjon på mig så att han kan slå på larmet, så jag måste nog runda av här. Ha det gott!  


Kommentarer är stängda.