S.Sköld Byggentreprenad

S.Sköld Byggentreprenad

Hallå och god morgon, god morgon! Äntligen har jag en stund över till att skriva till mina trogna och lojala följare här på bloggen. Det har varit mycket nu med allt som pågår med renoveringen av huset. Just nu håller köket på att totalrenoveras och även i entrén ska det göras om och fräschas till. Jag har anlitat ett företag som är behjälpliga med denna renovering i Bjärred och företaget ifråga heter S.Sköld Byggentreprenad

 

Det börjar se riktigt snyggt ut nu. Jag ska nämna några ord om det här företaget för jag har förstått att dessa tjänster är något som flera av er följare på min blogg också är intresserade av. Man kan anlita det här företaget om man intresserar sig för någon renovering i Bjärred med omnejd. Nu är det inte första gången som S.Sköld Byggentreprenad är här. För några månader sedan var de här och renoverade badrummet och ni kanske minns att jag skrev ett inlägg i bloggen även om det? Inte undra på att jag ville anlita det här företaget återigen, eftersom badrumsrenoveringen blev så bra! Jag kan inte tro någonting annat utan att även ni skulle bli väldigt belåtna med det här företaget. Bättre referenser än vad de får av mig kommer svårligen något annat företag att kunna få. Således är jag mäkta imponerad över vad de kunnat hjälpa mig och ytterligare ett skäl till att anlita S.Sköld Byggentreprenad är att det inte kostar mer än vad det gör. Många andra företag är mycket dyrare. Det här är som sagt ett bra företag för alla oss som önskar att få hjälp med någon renovering i Bjärred med omnejd. Bättre hjälp än så här hade jag faktiskt inte kunnat önska mig! 


Kommentarer är stängda.