När du inte mår bra

När du inte mår bra

Vad är healing, undrar du kanske? Healing är en process genom vilken vi kan gå vidare från tidigare trauman. Det sker inte över en natt och det är inte lätt. Men fördelarna med healing i Enköping kan vara livsavgörande.

Jag ska inte ljuga: när jag först hörde talas om healing var jag skeptisk. Det är vad man ska känna, sa jag i mitt huvud. Det är logiskt att om något fruktansvärt har hänt mig, och om jag pratar om det med någon som har mitt bästa för ögonen och som inte kommer att skämmas eller klandra mig för att jag mår dåligt på grund av det – om jag kan prata om det öppet och utan rädsla – då är det logiskt att resultatet kommer att bli lättnad. Men jag hade fel.

Och jag har inget emot att ha fel om den här typen av saker, förresten. Det spelar ingen större roll för mig om min psykologiskt grundade spekulation visar sig vara sann eller inte. Problemet är när någon får höra – som så många av oss – att det räcker att prata för att bota en, men det gör det inte alltid! Det kan vara riskabelt både känslomässigt och praktiskt; det kan leda till att människor känner sig trasiga för att de inte blir bättre tillräckligt snabbt (eller överhuvudtaget!), i stället för att inse att de kanske helt enkelt behöver mer hjälp än vad någon välmenande rådgivare trodde att de gjorde.

Vad ska du göra om du inte mår bättre efter att ha pratat om saker och ting? Prata om det som oroar dig med någon annan! Berätta vad som inte fungerar – berätta varför det inte fungerar! Om du finner dig själv fast i samma rutin känslomässigt, försök att ge dig själv en tidsgräns. En månad för att komma över den här saken! I andra fall kan du prova dig fram med andra saker för att se vad som funkar, bland annat healing i Enköping.


Kommentarer är stängda.